Jazz musik til din firmafest!

(Would you like information in English? Scroll down, find my phone number and give me a call.)

Jeg tror på, at den sande værdi ved en koncert er, at det er et 60 minutters afbræk fra ens sædvanlige tankemylder. Til en koncert skal publikum forkæles, de skal underholdes, grine, græde og udfordres. Vi pynter din firmafest med en jazz koncert, der er tænkt over. Vi underholder i halvanden time, og der er garanti for et par dårlige jokes undervejs, når jeg har mit orkester med på slæb. Tænd for musikken her, mens du læser om, hvad vi tilbyder:

Forestil dig sorte jakkesæt, røde kjoler og et par lækre cocktails. Nå ja – og så med et swing orkester på scenen. Det kan blive rammerne til din næste fest. Du kan forvente et top tunet orkester, der kun går ud af døren i strøgede skjorter, du kan forvente evergreens fra kunstnere som Sinatra og Dean Martin og ikke mindst originale kompositioner, når vi leverer jazz musik til din firmafest. Vi kan spille halvanden time (+ pause) og har selv udstyr med.

Kontakt mig i dag på 23 28 17 74 og hør om mulighederne!


Intim jazz musik til din firmafest?

Jeg har spillet utallige solokoncerter til byfester, mindre festivaller, bryllupper, runde fødselsdage og mere til. Når jeg leverer jazz til din virksomhed, så kan du læne dig tilbage og lade dine gæster være underholdt i en time til halvanden med mine egne pop/jazz numre og et repertoire med sange som Just The Way You Are (Billy Joel) og Smile (Charlie Chaplin, Nat King Cole).

Koncertens stemning afhænger af fuldstændig dit arrangement. Er dit behov mest af alt blød musik i lobbyen? Eller har du behov for en reel koncert lige inden desserten?

Kontakt mig her i dag og fortæl mig om dine idéer!