Hvem er jeg?

Jeg er sanger, pianist, komponist, SoMe-manager, hjemmesideadministrator, økonomidirektør, kaffedrikker, fotograf, scenetekniker, lydtekniker.. jeg er alt, der nogensinde kan forbindes med dét at være musiker. Hvis du er en, så kender du til det, for det er skæbnen for de fleste musikere i dag. Og jeg elsker det.

Jeg poppede ud i 1998 og har skrevet musik siden jeg var omkring 15. I gymnasiet formede jeg mit første band i 2016, og musikken spændte sig over flere genrer. Måske lidt små-forvirret, spillede vi koncerter med både ballader fra Thomas Buttenshøn, en version af U2’s One, en original sang eller to og helt sikkert et par Jamie Cullum numre. Alt sammen til én koncert!

Som tiden (og koncerter) gik, begyndte det at gå op for mig, hvad det er for en musik, jeg gerne vil skabe og fremføre. En proces, der nok aldrig ender, men i dag er jeg sikker på, at min ambition er at fremføre original swing og pop musik med nationale og internationale big bands.

I løbet af mine gymnasieår besluttede jeg mig for at flytte fra Askov til Aarhus af den simple årsag, at jeg ville op til et rigere musikmiljø. Skuffet blev jeg ikke, og indenfor et år stiftede jeg et nyt orkester og spillede min debutkoncert i Smilets By for mere en 100 mennesker.

I dag har jeg udgivet adskillige singler og en EP, og jeg arbejder ambitiøst på at skrive mit debut album. Det skal være ordentlig. Og ‘ordentligt’ tager tid. Heldigvis er det en fantastisk proces, som jeg forsøger at dele så meget jeg kan af med jer.

Hvis du har lyst til at følge den rejse, så skriv dig op på mit nyhedsbrev her:

/Victor